Keittiöremontti 9. päivä

Seinälaudoitus alkaa olla valmis. Nyt kun huoneen seinät ovat aivan valkoiset, niin huone tuntuu aiempaa pienemmältä. Seinälaudoitus on vaakaan, mikä ehkä osaltaan saa huoneen vaikuttamaan matalammalta. Etenkin, kun katto on edelleen puun värinen. Se tullaan kyllä maalaamaan myöhemmin valkoiseksi.

Remonttimies oli nyt laudoittanut koko keittiön, vaikka alunperin puhuttiin ymmärtääksemme vain näkyvien osien laudoittamisesta. Ehkä he ovat ajatelleet, ettei niitä kaappeja kiinnitetäkään suoraan niihin vanhoihin laudoituksiin. Mielestämme laudoitus näyttää ihan mukavalta, vaikka vaakalaudoitusta joku jo hieman epäilikin. Toisaalta joku mainitsi vaakalaudoituksen olevan juuri nyt muotia. Samaa sanottiin myös koivuovista, jotka olimme valinneet kaapiston oviksi. Saman oli tehnyt myös kollega, joka remontoi keittiötään. Koivu on siis trendikästä. Vaikea sanoa onko itse tullut valinneeksi koivuiset kaapin ovet, koska ne ovat trendikkäät (tiedostamattaan). Vai olisiko koivuset kaapinovet tullut valituksia ihan muutenkin.

Sähkömies lähetti tänään laskun tähän asti tehdyistä hommista. 550 euroa tarvikkeineen yhden päivän töistä on mielestäni ihan kohtuullista.

Kategoria(t): keittiö, remontti. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Jätä kommentti